MedWatch

Konsulenthus henter erfaren erhvervsprofil til formandspost

Tidligere Lundbeck-formand og Carlsberg-direktør er udnævnt som ny bestyrelsesformand for konsulthuset Alfanordic, der er specialiseret i life science-branchen.

Foto: /Ritzau Scanpix/Christian Als

Life science-konsulenterne Alfanordic har fundet afløseren til bestyrelsesformand Jørgen Kelkjær i den erfarne profil Flemming Lindeløv, der er tidligere topchef i en række store virksomheder såsom Carlsberg og Tulip.

70-årige Lindeløv var desuden bestyrelsesmedlem i medicinalselskabet Lundbeck i knap 9 år, heraf godt halvdelen af tiden som formand, indtil han i 2007 blev afløst af Per Wold-Olsen, der i dag er formand for GN-bestyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier