MedWatch

Formand stopper i Kræftens Bekæmpelse

Dorthe Gylling Crüger stopper som formand for Kræftens Bekæmpelse, der er midt i et direktørskifte.

Foto: Kræftens Bekæmpelse

Efter tre år i Danmarks største patientforening vil formand Dorthe Gylling Crüger ikke søge genvalg ved månedens repræsentantskabsmøde.

Det skriver Dagens Medicin.

»Jeg har hele tiden haft en horisont, der hed tre-fire år. Samtidig er jeg over det seneste år blevet interesseret i andre ting. Derfor er det naturligt at stoppe nu, hvor jeg alligevel er på genvalg,« siger Dorthe Gylling Crüger til avisen, hvor hun fremhæver offentlig ledelse som et emne, der i stigende grad interessere hende.

Dorthe Gylling Crüger er ved siden af formandsposten i Kræftens Bekæmpelse også adm. direktør for Sygehus Lillebælt, der omfatter hospitalerne i Vejle, Middelfart og Kolding.

Formandens afgang kommer oven i patientforeningens farvel til adm. direktør Leif Vestergaard Pedersen, der meddelte i november, at han stoppede i organisationen. Han afløses 1. juni af Jesper Fisker.

Direktør stopper i Kræftens Bekæmpelse

Direktør stopper i Kræftens Bekæmpelse

Forsiden lige nu

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 38

En "digital transformation" i Novo Nordisks F&U-afdeling, som koster 400 medarbejdere jobbet, stjal fokus i uge 38, hvor Zealand Pharma ramte plet i et afgørende fase 3-studie og Coloplast holdt kapitalmarkedsdag. MedWatch giver dig her overblikket over ugens vigtigste begivenheder.

CHMP får ny, tysk formand

Ved sit septembermøde har EU's ekspertkomité på ibrugtagning af nye lægemidler, CHMP, valgt en ny formand for de næste tre år, ny næstformand skal vælges i næste måned.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier