MedWatch

Novartis henter ny medicinsk chef i Amgen

Amgens medicinske chef John Tsai skifter 1. maj til samme stilling i Novartis, hvor han også får ansvar for selskabets globale arbejde for at udvikle nye lægemidler.

Foto: /ritzau/AP/Steffen Schmidt/

Den schweiziske medicinalgigant Novartis har været på rov hos konkurrenten Amgen, hvor det har rekrutteret medicinsk direktør og senior vice president for global medicinal John Tsai.

Tsia får i Novartis titel af medicinsk chef for leder af den globale udviklingsarbejde. Han afløser Vas Narasimhan, der siden februar har været adm. direktør for det schweiziske selskab.

Et særligt fokusområde for John Tsai bliver ifølge en pressemeddelelse fra Novartis at implementere nye, digitale værktøjer og datadreven lægemiddeludvikling.

"I vores bestræbelser på at gentænke udviklingen af lægemidler vil hans erfaring fra adskillige terapiområder - heriblandt hjerte-kar-sygdomme, kræft og neurovidenskab - i kombination med hans baggrund som el-ingeniør være en stor styrke for Novartis," udtaler Vas Narasimhan om rekrutteringen af John Tsai.

Rob Kowalsk, der siden fremfremmelsen af Narasimhan, har fungeret som leder af koncernens lægemiddeludvikling vender med Tsais tiltrædelse tilbage til sit hidtidige ansvarsområde som selskabets globale juridiske chef.

Forsiden lige nu

Lundbeck på FDA's sorte liste: Vi forstår det ikke

De amerikanske sundhedsmyndigheder har offentliggjort en liste med selskaber, der kan have benyttet sig af tvivlsomme taktikker for at forsinke generisk konkurrence. Lundbeck er blandt dem, men det er helt forfejlet, siger selskabets pressechef.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier