MedWatch

Novartis henter ny medicinsk chef i Amgen

Amgens medicinske chef John Tsai skifter 1. maj til samme stilling i Novartis, hvor han også får ansvar for selskabets globale arbejde for at udvikle nye lægemidler.

Foto: /ritzau/AP/Steffen Schmidt/

Den schweiziske medicinalgigant Novartis har været på rov hos konkurrenten Amgen, hvor det har rekrutteret medicinsk direktør og senior vice president for global medicinal John Tsai.

Tsia får i Novartis titel af medicinsk chef for leder af den globale udviklingsarbejde. Han afløser Vas Narasimhan, der siden februar har været adm. direktør for det schweiziske selskab.

Et særligt fokusområde for John Tsai bliver ifølge en pressemeddelelse fra Novartis at implementere nye, digitale værktøjer og datadreven lægemiddeludvikling.

"I vores bestræbelser på at gentænke udviklingen af lægemidler vil hans erfaring fra adskillige terapiområder - heriblandt hjerte-kar-sygdomme, kræft og neurovidenskab - i kombination med hans baggrund som el-ingeniør være en stor styrke for Novartis," udtaler Vas Narasimhan om rekrutteringen af John Tsai.

Rob Kowalsk, der siden fremfremmelsen af Narasimhan, har fungeret som leder af koncernens lægemiddeludvikling vender med Tsais tiltrædelse tilbage til sit hidtidige ansvarsområde som selskabets globale juridiske chef.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier