MedWatch

Rebien ny formand for kapitalfonds rådgivende bestyrelse

Tidligere Novo Nordisk-chef Lars Rebien Sørensen er valgt som ny formand for den rådgivende bestyrelse i kapitalfonden Axcel, hvor han afløser den nyudnævnte Lego-direktør Niels B. Christiansen.

Foto: Novo Nordisk/PR

Kapitalfonden Axcel har hentet Lars Rebien Sørensen til at stå i spidsen for sin rådgivende bestyrelse.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Axcel fokuserer primært på fremstillingsindustrien og har ikke noget erklæret mål om også at fokusere på life science, i stedet skal Lars Rebien Sørensen på længere sigt hjælpe med at tiltrække flere svenskere til den rådgivende bestyrelse.

"Håbet er, at jeg via mit netværk kan identificere nogle spændende samarbejdspartnere. Det er ikke fordi, at Axcel venter, at jeg kommer med en hel masse opkøbsemner til dem, for det har ikke været baggrund," siger han til avisen.

Lars Rebien Sørensen er desuden bestyrelsesmedlem i i det svenske skovselskab SCA, næstformand i Carlsberg, bestyrelsesmedlem i amerikanske Thermo Fischer Scientific, det schweiziske ingrediensselskab Jungbunzlauer samt medlem af bestyrelsen i Novo Nordisk Fonden og fondens investeringsselskab Novo Holdings.

Rebien i bestyrelsen hos schweizisk rigmandsfamilie

Rebien træder ind i Novo Nordisk Fondens bestyrelse 

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier