MedWatch

Biopeople-chef: Fra skovbrug til biotek

Direktør for Biopeople Per Spindler har skiftet karrierespor flere gange – fra dyrlæge til forskning til medicinal og biotek – men ser alligevel en klar rød tråd i forløbet,  fortæller han i ’Karrierevejen’. 

Foto: Biopeople/PR

Hvilken karrierevej så du for dig selv som ung?

”Da jeg var helt ung, så jeg ikke mig selv som leder af et innovationsnetværk som Biopeople. Innovationsnetværk indgik ikke slet ikke i sproget på daværende tidspunkt. Men når jeg betragter min karrierevej retrospektivt, kan jeg sagtens se en rød tråd. Jeg havde som helt ung lyst til at udforske naturen, havet og dyrene.  Og selv om jeg overvejede journalistuddannelsen og nåede at blive optaget på Polit-uddannelsen på Københavns Universitet, blev det til et kibbutzophold i Israel, hvor jeg malkede køer. Efterfølgende var jeg på IAESTE studenterophold i den finske skovbrugssektor. Jeg endte med at få en uddannelse som dyrlæge og praktiserede som sådan i en periode.  Min karrierevej, blev forskellig fra mine drømme, men er alligevel tæt på, fordi jeg hele vejen igennem har fulgt min naturinteresse og lyst til at udforske.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier