MedWatch

Chefjurist droppede advokatfirmaerne: ”Jeg er med til at lave gode høreapparater, mere end jeg er advokat”

PROFIL: Muligheden for at være en del af langsigtede mål og værdier trak William Demant-chefjurist Pelle Munk-Poulsen ind i inhouse-verdenen. Han mener, de eksterne advokater skal oppe sig for at skabe værdi.

Den stærkere forankring i værdier og kultur og muligheden for at føre langsigtede tiltag til ende. Det er nogle af hovedårsagerne til, at Pelle Munk-Poulsen, chefjurist i høreapparatvirksomheden William Demant, sagde farvel til advokatfirmaerne og indledte en karriere som virksomhedsjurist.

”Den største forskel er, at man bliver en integreret del af virksomheden og dens værdigrundlag. Efter at have været her nogle år begyndte jeg til middagsselskaber at tale mere om, at jeg er i en høreapparatvirksomhed end om, at jeg er advokat. Jeg er med til at lave gode høreapparater til mennesker med høretab, mere end jeg er advokat, der løser juridiske problemstillinger,” siger Pelle Munk-Poulsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier