MedWatch

Lægers ejerskab af start ups bør accepteres, ellers dræbes innovationslysten

Finn Bjarke Christensen, adm. direktør i FBC Device, bidrager med et indspark til debatten om lægers ejerskab af aktier.

Foto: FBC/PR

Regeringen har via deres arbejdsgruppe, vækstteam for sundhed og velfærd, med alt tydelighed indikeret, at der er et behov for at motivere forskere og ildsjæle til at bringe gode sundhedsfremmende ideer fra tegnebordet til industriel produktion til gavn for fremtidige patienter og samfundet.

Vejen fra den sundhedsfremmende opfindelse er meget lang og fyldt med udfordringer. Det kræver et betydeligt arrangement fra opfinder og grundlægger, og samtidig er belønningen på forventet efterbevilling. Hertil skal lægges, at en udviklingsproces tager ofte mere end 10 år, og kun de færreste når i mål.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier