"Jeg fokuserer mere min tid på forretningen end det velgørende"
Novo Nordisk-chefen, Lars Rebien Sørensen, har formentlig aftjent værnepligten i Novo Nordisks mere velgørende arbejde.
Novo Nordisk-chefen, Lars Rebien Sørensen, har formentlig aftjent værnepligten i Novo Nordisks mere velgørende arbejde.
Verdensdiabetes-fonden får godt 650 mio. kr. til at hjælpe diabetikere i fattige lande. Pengene hjælper også Novo Nordisks forretning på lang sigt.
Svag kontrol har givet overlæger mulighed for at misbruge forskningspenge, erkender Rigshospitalets direktion.
Forskningsmidler: Hjertelæges forklaring om, at vin, som han købte, var til underviserne på et kursus, modsiges af nogle af underviserne.
Coloplast skal i løbet af de næste fem år ansætte 7000 nye ansigter, heraf 2500 i nyoprettede stillinger. LinkedIn bliver en væsentlig faktor, så virksomheden kan brande sig til at tiltrække de klogeste hoveder.
TDC er blevet fremhævet som pragteksempel på mangfoldighed i ledelsen med 38 pct. kvinder i det øverste ledelseslag. Kan de danske life science-selskaber hamle op med det? MedWatch har indsamlet tal for kønsfordelingen i ledende positioner.
Mange af de originale danske medicinfabrikker er forsvundet, enten ved lukning eller opkøb. Nu har tidligere redaktør hos Pharmadanmark udgivet en bog om historien bag fabrikkerne.
Især indere og kinesere søger til Danmark for at blive en del af Novo Nordisks graduate-program, der over de seneste år har oplevet en markant stigning i interessen.
Novo Nordisks topchef Lars Rebien Sørensen ligger ikke blandt de største 20 lederbrands i Danmark, er konklusionen i en ny analyse.
Pfizers danske datterselskab har fyret flere salgsfolk og en salgschef som led i en større organisationsændring. Patentudløbet på potensmidlet Viagra er blandt årsagerne til afskedigelserne.
Forskningsmidler: Ud over en privat middag på restaurant til 40.805 kr. har en overlæge på Rigshospitalet brugt forskningsmidler til ni mystiske regninger til sin tandlægenabo. Efter et halvt år i medierne har lægen fået navneforbud.
Professor og overlæge Peter Clemmensen troede, han kunne slippe med en advarsel for at have misbrugt forskningsmidler. I dette interview fortæller han sin version af sagen, som endte med fyring og politianmeldelse.
Professor Anja Boisen er en af Danmarks mest fremtrædende forskere inden for nanoteknologi. Hun har nu sat sig i formandsstolen for Akademiet for de Tekniske Videnskabers Tænketank. Og det vigtigste er ifølge hende at få formidlet forskningen ud i samfundet.
Novo Nordisk stiler efter et arbejdsmiljø i topklasse, når det nye hovedkvarter i Bagsværd står klar i 2013. De nye bygninger skal indrettes efter specifikke medarbejder-typer.
En dansk forsker har fået penge til at undersøge, hvordan gravide kvinders diabetes påvirker fosteret.
Væk fra skrivebordet og ud i ødemarken for at møde dem, det hele drejer sig om: patienterne. En tur til Kenya giver bedre forretningsfolk, mener HR-direktør i Novo Nordisk.
Det kan være fordelagtigt for danske biotekselskaber at holde kontakten med Erik Lund, der står for at trawle Skandinavien for gode investerings- og partnerskabsmuligheder for medicinalgiganten MSD. Her kan du få et indblik i, hvad talentspejderen er på udkig efter.
Da Søren Tulstrup trådte til som chef for Santaris i 2008, var planen at få biotekfirmaet børsnoteret eller solgt inden for 3-4 år. ”En kæmpe skuffelse,” at det ikke lykkedes, siger den nu afgående adm. direktør.
- ny sekretariatschef i Dansk Biotek
Randi Krogsgaard indtager nu posten som sekretariatschef i Dansk Biotek, efter at hun er blevet afskediget som kommunikationschef for Affitech. ”Det er en måde virkelig at udnytte mig selv på,” siger hun om jobbet.
En 39-årig cand.merc. jur. blander sig i toppen af Lundbeck - han skal bl.a. stå for udvikling og styrkelse af partnerskaber.
Den højt respekterede, afskedigede forsker Sakari Kauppinen vil nu vurdere de nye muligheder, der dukker op. Han fortsætter som adjungeret professor.
48-årige Henrik Pedersen er stifter af Immudex. Hans mål er at tage et biotekfirma hele vejen til exit.
Martin Bonde har flere gange været første mand i en biotekvirksomhed, fået den til at vokse for så at sælge med succes eller lukke den helt. Det har givet ham indsigt i en af de videntunge brancher, som Danmark skal leve af fremover.
Hvor danskerne holder sig lidt tilbage med at dele ud af netværket af frygt for at slide på det, har amerikanerne en helt anderledes networking-kultur. Her spiller det tilfældige møde en stor rolle. Det er den erfaring, Tue Roth har gjort sig, efter han drog til Silicon Valley med sin forretningsidé.