MedWatch

MedLife

Tvivl om formålet med vinkøb

Forskningsmidler: Hjertelæges forklaring om, at vin, som han købte, var til underviserne på et kursus, modsiges af nogle af underviserne.

Life science trækker kvinder ind i ledelsen

TDC er blevet fremhævet som pragteksempel på mangfoldighed i ledelsen med 38 pct. kvinder i det øverste ledelseslag. Kan de danske life science-selskaber hamle op med det? MedWatch har indsamlet tal for kønsfordelingen i ledende positioner.

Historien om de danske medicinfabrikker

Mange af de originale danske medicinfabrikker er forsvundet, enten ved lukning eller opkøb. Nu har tidligere redaktør hos Pharmadanmark udgivet en bog om historien bag fabrikkerne.

9616 ansøgere til 60 Novo-stillinger

Især indere og kinesere søger til Danmark for at blive en del af Novo Nordisks graduate-program, der over de seneste år har oplevet en markant stigning i interessen. 

Pfizer Danmark fyrer salgsfolk

Pfizers danske datterselskab har fyret flere salgsfolk og en salgschef som led i en større organisationsændring. Patentudløbet på potensmidlet Viagra er blandt årsagerne til afskedigelserne.

Overlæge festede for forskningspenge

Forskningsmidler: Ud over en privat middag på restaurant til 40.805 kr. har en overlæge på Rigshospitalet brugt forskningsmidler til ni mystiske regninger til sin tandlægenabo. Efter et halvt år i medierne har lægen fået navneforbud.

Professorens deroute

Professor og overlæge Peter Clemmensen troede, han kunne slippe med en advarsel for at have misbrugt forskningsmidler. I dette interview fortæller han sin version af sagen, som endte med fyring og politianmeldelse.

Portræt: Naturvidenskaben skal løfte Danmark

Professor Anja Boisen er en af Danmarks mest fremtrædende forskere inden for nanoteknologi. Hun har nu sat sig i formandsstolen for Akademiet for de Tekniske Videnskabers Tænketank. Og det vigtigste er ifølge hende at få formidlet forskningen ud i samfundet.

Novo Nordisk sender ansatte til Afrika

Væk fra skrivebordet og ud i ødemarken for at møde dem, det hele drejer sig om: patienterne. En tur til Kenya giver bedre forretningsfolk, mener HR-direktør i Novo Nordisk.

MSD-spejder gransker Danmark for biotek

Det kan være fordelagtigt for danske biotekselskaber at holde kontakten med Erik Lund, der står for at trawle Skandinavien for gode investerings- og partnerskabsmuligheder for medicinalgiganten MSD. Her kan du få et indblik i, hvad talentspejderen er på udkig efter.

Søren Tulstrup: En kæmpe skuffelse

Da Søren Tulstrup trådte til som chef for Santaris i 2008, var planen at få biotekfirmaet børsnoteret eller solgt inden for 3-4 år. ”En kæmpe skuffelse,” at det ikke lykkedes, siger den nu afgående adm. direktør.

Ny sekretariatschef i Dansk Biotek

Randi Krogsgaard indtager nu posten som sekretariatschef i Dansk Biotek, efter at hun er blevet afskediget som kommunikationschef for Affitech. ”Det er en måde virkelig at udnytte mig selv på,” siger hun om jobbet.

En anderledes igangsætter

Martin Bonde har flere gange været første mand i en biotekvirksomhed, fået den til at vokse for så at sælge med succes eller lukke den helt. Det har givet ham indsigt i en af de videntunge brancher, som Danmark skal leve af fremover.

Networking i skjorte og slips til børnefødselsdagen

Hvor danskerne holder sig lidt tilbage med at dele ud af netværket af frygt for at slide på det, har amerikanerne en helt anderledes networking-kultur. Her spiller det tilfældige møde en stor rolle. Det er den erfaring, Tue Roth har gjort sig, efter han drog til Silicon Valley med sin forretningsidé.

1 - 25 af 28

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier