MedWatch

Mennesker

Kasper Lindgaard forlader Lif efter et år med markante projekter

Trods kun godt et år på posten som chef for life science i Lif, nåede Kasper Lindgaard at sætte sit præg på flere projekter. Om stillingen skal genbesættes, når Kasper Lindgaard ved årets udgang skifter til Dansk Erhverv, er der endnu ikke taget stilling til, oplyser Lif.

Ny frontkvinde sætter sig mandag i spidsen for EMA

Forventningerne til irske Emer Cooke, der mandag officielt har første dag som ny topchef for det europæiske lægemiddelagentur, er høje, efter 10 år med forgængeren Guido Rasi. Med en kvinde på posten og en mere moderne ledelsesstil vil EMA træde ind i en ny æra, lyder det blandt andet.

Ambu peger på tidligere Widex-boss som ny formand

Jørgen Jensen, tidligere topchef i høreapparatproducenten Widex, er indstillet som ny formand for bestyrelsen i Ambu, der til december siger farvel til Lars Rasmussen, som stopper på grund af en anonym mail, der havde rejst tvivl om hans habilitet. (Opdateret)

Børsnoteret kræftselskab har fundet sin nye finansdirektør

Allarity Therapeutics, tidligere Oncology Venture, sætter navn på sin nye finansdirektør som afløser for Henrik Moltke, der skiftede til Fluouguide efter kun godt et år i det danske kræftselskab. Den nye kassemester ser blandt andet frem mod et nært forestående USA-indtog.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier