MedWatch

Mennesker

Robotselskab henter svensk topchef

Flow Robotics, der producerer laboratorierobotter, står på tærsklen til en stor international satsning og har derfor hyret Annika Isaksson til at stå i spidsen for den forventede vækst, mens grundlæggeren træder i baggrunden.

Schweizer skal stå i spidsen for Chr. Hansens lægemiddelsats

Lukas Schüpbach tiltræder 1. februar som adm. direktør for Bacthera, der er et joint venture mellem den danske enzymkæmpe Chr. Hansen og et schweizisk firma. Chr. Hansen har satset 330 mio. kr. i selskabet, der vil være en markant leverandør til medicinalselskaber, der satser på det menneskelige mikrobiom.

Topchef er stoppet hos Cytovac

Kim Arvid Nielsen har forladt biotekselskabet Cytovac efter lidt over to år som adm. direktør. Økonomidirektør Lone Dahl Andersen har indtil videre overtaget ansvaret, men selskabet ønsker først at kommentere situationen i næste uge.

Kapitalfond udskifter formand i WSA fire måneder efter direktør-exit

Den svenske kapitalfond EQT skifter ud på formandsposten i verdens tredje største producent af høreapparater, delvist danske WS Audiology. Ny mand kommer fra EQT’s egne rækker, og skiftet sker kun fire måneder efter, at danske Jørgen Jensen sagde farvel og tak som adm. direktør.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier