MedWatch

Mennesker

Unik ejerstruktur gør finansdirektørposten i WSA både attraktiv og udfordrende

Jagten er gået ind på den næste finansdirektør for WS Audiology, efter at Søren Westh Lonning onsdag lod vide, at han stopper i selskabet af helbredsmæssige årsager. Kassemester-posten i WSA er med selskabets unikke ejerstruktur både yderst attraktiv og udfordrende, vurderer headhunter, der har særligt én mand som et godt bud på en afløser.

Tidligere høreboss bliver salgschef i medicoforhandler

Steen Bahne Madsen, der i juni brat og uden nærmere forklaring stoppede som topchef i Advanced Bionics’ danske afdeling, skal nu i stedet være salgs- og marketingchef hos medicoforhandleren Axel Madsen Health Care og Lohmann og Rauscher.

Opkøb giver dansk chef fremtrædende rolle i milliardkoncernen Perrigo

Opkøbet af franske HRA Pharma betyder, at størrelsesforholdet mellem den europæiske og amerikanske del af Perrigos forretning bliver markant udjævnet, og det betyder en samtidig en større rolle for arkitekten bag opkøbet, danske Svend Andersen. "Nu skal jeg levere en milliard i omsætning om måneden, ellers bliver der ballade".

Evaxion forfremmer intern ansat til videnskabelig chef

Biotekselskabet Evaxion Biotech forfremmer selskabets direktør for immunonkologi, Birgitte Rønø, til en nyoprettet stilling som videnskabelig chef. Hun får nu et udvidet ansvar for det videnskabelige grundlag i den fremtidige udvikling af det nyligt børsnoterede selskabs pipeline af vacciner og lægemidler.

Thomas Feldthus bliver formand i genfødt migræneselskab

Migrænevirksomheden Rehaler er født ud af det tidligere Balancair, som gik konkurs efter et brud med Vækstfonden og flere tidligere investorer. Stifterne har købt migræneapparatet ud af konkursboet og kører nu videre i det nye selskab med den tidligere Saniona-mand Thomas Feldthus som ny bestyrelsesformand.

1 - 25 af 923
Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier