MedWatch

Mennesker

Bestyrelse om ny Orphazyme-chef: Han kan levere den ledelsesstil, vi gerne vil have

Med en mere åben og inddragende ledelsesstil er Orphazymes nyudnævnte topchef af en markant anden støbning end den, forgængeren Kim Stratton repræsenterede, fortæller næstformand Bo Jesper Hansen, der også jubler over, at den nye chef flytter til Danmark og allerede er i gang med at lære sproget. "Hans commitment er fantastisk"

Erfaren dansk biotekforsker bliver direktør i hollandsk selskab

Med et fyldigt cv i bagagen fra blandt andre Bioneer, Zealand Pharma og Astrazeneca er det en erfaren dansker, der nu bliver forskningsdirektør i det hollandske selskab Toxys, som beskæftiger sig med kemiske sikkerhedstest af blandt andet medicin for lægemiddelfirmaer.

Kommentator ser tidligere Ørsted-topchef som mulig formand for Novo Nordisk

For life science-selskaber er det ikke længere nok at have eksperter fra egen industri i bestyrelsen, mener erhvervskommentator Jens Christian Hansen. Han ser derfor mange fordele ved Novo Nordisks og WS Audiologys interesse for at inkludere den tidligere Ørsted-frontmand Henrik Poulsen og Googles danske direktør, Malou Aamund, i deres respektive bestyrelser.

Abacus Medicine udpeger ny finansdirektør

Peter Rønnest Andersen, der er tidligere finansdirektør hos Haldor Topsøe, skal fra 1. april stå i spidsen for finanserne hos Abacus Medicine. Det oplyser selskabet mandag i en pressemeddelelse.

Lønnen steg for ALK-topchef i 2020

Carsten Hellmann, der står i spidsen for ALK, kunne sidste år se sin aflønning stige. Det gjaldt blandt andet grundlønnen, der steg med 21 pct.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier