MedWatch

Amgros gensender første nationale udbud af implantater for trecifret millionbeløb

For første gang bliver et nationalt indkøb af cochlear-implantater sendt i udbud. Over de næste fire år skal der indkøbes for 300 mio. kr. implantater og tilhørende udstyr, og det kan blive en godbid for danske William Demant, der vil byde ind på opgaven – ad anden omgang, da det første udbud indeholdt fejl i specifikationerne.

Foto: Cochlear PR

300 mio. kr. er i spil, efter at Amgros, regionernes fælles indkøbscentral, for første gang nogensinde har sendt indkøb af cochlear-implantater og tilhørende udstyr i nationalt udbud.

Amgros, der allerede udbyder og indkøber høreapparater på vegne af regionerne til de offentlige høreklinikker, gør nu det samme med cochlear-implantater, efter i sidste uge at have sendt apparaterne, som meget svært hørehæmmede kan få indopereret, i udbud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier