MedWatch

Finanshus: WDH's topprodukt kan forblive gylden standard i lang tid

Det amerikanske finanshus Morgan Stanley vurderer, at William Demants topprodukt Oticon Opn forbliver den gyldne standard i de næste 12-18 måneder.

William Demant Oticon
Foto: WDH, PR

En højere værdisætning af høreapparatsektoren generelt giver William Demant Holding et højere kursmål hos amerikanske Morgan Stanley, der skruer op til 174 kr. fra 138 kr., mens den neutrale anbefaling "ligevægt" fastholdes.

Samtidig vurderer den amerikanske storbank også, at William Demants topprodukt inden for høreapparater, Oticon Opn, kan præstere godt i en længere periode, end et sådan produkts livscyklus normalt tilsiger.

"Vi er relativt ubegejstrede for Sonovas tilbud med Audéo B-Direct, og derfor forbliver vi optimistiske, i forhold til at William Demant Holdings dobbeltchip-apparat forbliver den gyldne standard over de kommende 12-18 måneder," skriver Morgan Stanley i et analysenotat.

Banken venter derfor også en organisk vækst på 8 pct. i andet halvår - helt på linje med væksten i første halvår, der var rigtig godt for det danske selskab.

Relativt til andre investeringsmuligheder i medicosektoren - som eksempelvis ligeledes danske Coloplast - ser Morgan Stanley også aktierne i høreapparatsektoren som mere attraktive grundet lavere risici.

Som de næste katalysatorer for aktien ser Morgan Stanley præsentationen af de nyeste trådløse produkter på næste uges EUHA-messe i Nürnberg, udviklingen i den offentlige amerikanske salgskanal VA, flere detaljer omkring OTC-kategorien i USA samt klarhed over omkostningerne med at få Oticon Medicals cochlear-implantater godkendt på det amerikanske marked.

Mandag lukkede WDH-aktien 0,8 pct. lavere i 177,90 kr. Det flugter dermed godt med det nye kursmål fra Morgan Stanley.

Danske producenter af høreapparater holder stand hos krigsveteraner

Jefferies løfter kursmål for WDH

William Demant-boss: "Evnen til at innovere er altafgørende"

Forsiden lige nu

Celgene indgår CNS-aftale til en potentiel værdi på 13,65 mia kr

Amerikanske Celgene har indgået et samarbejde med et biotekselskab om lægemidler mod proteiner involveret i sygdomme som Alzheimers og ALS. Det koster til at begynde med 900 mio. kr., men med fremtidige licens- og milepælsbetalinger kan værdien stige med adskillige milliarder.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier