MedWatch

Finanshus: WDH's topprodukt kan forblive gylden standard i lang tid

Det amerikanske finanshus Morgan Stanley vurderer, at William Demants topprodukt Oticon Opn forbliver den gyldne standard i de næste 12-18 måneder.

Foto: WDH, PR

En højere værdisætning af høreapparatsektoren generelt giver William Demant Holding et højere kursmål hos amerikanske Morgan Stanley, der skruer op til 174 kr. fra 138 kr., mens den neutrale anbefaling "ligevægt" fastholdes.

Samtidig vurderer den amerikanske storbank også, at William Demants topprodukt inden for høreapparater, Oticon Opn, kan præstere godt i en længere periode, end et sådan produkts livscyklus normalt tilsiger.

"Vi er relativt ubegejstrede for Sonovas tilbud med Audéo B-Direct, og derfor forbliver vi optimistiske, i forhold til at William Demant Holdings dobbeltchip-apparat forbliver den gyldne standard over de kommende 12-18 måneder," skriver Morgan Stanley i et analysenotat.

Banken venter derfor også en organisk vækst på 8 pct. i andet halvår - helt på linje med væksten i første halvår, der var rigtig godt for det danske selskab.

Relativt til andre investeringsmuligheder i medicosektoren - som eksempelvis ligeledes danske Coloplast - ser Morgan Stanley også aktierne i høreapparatsektoren som mere attraktive grundet lavere risici.

Som de næste katalysatorer for aktien ser Morgan Stanley præsentationen af de nyeste trådløse produkter på næste uges EUHA-messe i Nürnberg, udviklingen i den offentlige amerikanske salgskanal VA, flere detaljer omkring OTC-kategorien i USA samt klarhed over omkostningerne med at få Oticon Medicals cochlear-implantater godkendt på det amerikanske marked.

Mandag lukkede WDH-aktien 0,8 pct. lavere i 177,90 kr. Det flugter dermed godt med det nye kursmål fra Morgan Stanley.

 Danske producenter af høreapparater holder stand hos krigsveteraner

 Jefferies løfter kursmål for WDH

 William Demant-boss: "Evnen til at innovere er altafgørende" 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier