MedWatch

Coloplast har store forventninger til japansk sundhedsaftale

Medicokoncernen Coloplast har store forventninger til en ny sundhedsaftale, der forventes underskrevet af den danske og japanske sundhedsminister senere på ugen. Det japanske marked kan blive tre-fire gange større med de samme vilkår som i Europa, lyder det fra Coloplast.

Foto: Colourbox

Samen med en delegation på 25 danske sundhedsvirksomheder er medicokoncernen Coloplast med i et erhvervsfremstød i Japan, der finder sted i disse dage.

Ifølge Børsen er der lagt op til, at den danske og den japanske sundhedsminister i forbindelse med erhvervsfremstødet vil underskrive en sundhedsaftale. Aftalen skal blandt andet gøre det nemmere at udveksle erfaringer mellem landene.

Og det er rigtig gode nyheder, lyder det fra landechef i Coloplast Stefan Linde Jakobsen, der samtidig er formand for handelskammeret i Japan.

"Det japanske marked er allerede nu stort og vigtigt for Coloplast. Men Japan kunne være tre til fire gange større, hvis der var samme vilkår som i Europa. Og sådan en sundhedsaftale kan være en stor hjælp for os, for jo mere, de japanske myndigheder får øjnene op for mangler i den nuværende behandling, jo mere åbne bliver de for at lave forbedringer. Så det ser vi meget frem til," siger Stefan Linde Jakobsen til Børsen.

Coloplast-chef: "Vi føler os overbeviste om, at vi har fat i noget, som kan gøre en forskel"

Coloplast ser nyt potentiale i Canada med ny frihandelsaftale

Coloplast taber hollandsk patentsag

Forsiden lige nu

Celgene indgår CNS-aftale til en potentiel værdi på 13,65 mia kr

Amerikanske Celgene har indgået et samarbejde med et biotekselskab om lægemidler mod proteiner involveret i sygdomme som Alzheimers og ALS. Det koster til at begynde med 900 mio. kr., men med fremtidige licens- og milepælsbetalinger kan værdien stige med adskillige milliarder.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier