MedWatch

Familierne bag Widex har næsten skovlet 1 mia. ind på et år

De to familier, Westermann og Tøpholm, bag høreapparatselskabet Widex har i regnskabsåret 2016/2017 fået et samlet overskud på 966 mio. kr. efter skat. Overskuddet er spredt ud i fire holdingsselskaber.

Widex hovedkvarter

Det har været et godt regnskabsår for de to familier, Westermann og Tøpholm, som hver ejer halvdelen af høreapparatskoncernen Widex.

De to familier har igennem fire holdingselskaber samlet fået et overskud på 966 mio. kr. efter skat i det skæve regnskabsår 2016/2017.

Det skriver Finans.dk, som har gennemgået økonomien i familiernes fire holdingselskaber, hvor pengene ligger placeret.

Der er tale om en seriøs fremgang på bundlinjen set i forhold til det forudgående regnskabsår, hvor det samlede resultat landede på 279 mio. kr.

Widex hopper med på den genopladelige bølge

Widex ruster sig til fremtiden med 100 ekstra udviklere

Widex kommer orkan-ofre til hjælp

Forsiden lige nu

Ny lov skal lette amerikanernes adgang til høreapparater

En ny lov skal gøre det lettere for amerikanske borgere at få høreapparater via autoriserede audiologer i USA. Det mener to amerikanske senatorer, der netop har fremlagt lovforslaget, som kan give vand på møllen hos William Demants forretning i USA.

ALK-rivals bundlinje nærmer sig nul

Stallergenes Greer er ved at få rettet op på den negative udvikling, som virksomheden blev sendt ud i efter et produktionsstop i Frankrig i 2015 og 2016, og dermed er rivaliseringen med ALK i gang igen, men den kan blive udfordret af endnu et produktionsstop.

Novo Nordisks nye formand er valgt

Under Novo Nordisks generalforsamling har man sagt god for den nye bestyrelsesformand, Helge Lund, som skal afløse Göran Ando, der har siddet i bestyrelsen siden 2005

Næste uge kan byde på godt nyt for Tresiba i USA

Ifølge Handelsbanken kan Novo Nordisk i næste uge sikre sig yderligere fremdrift for Tresiba i USA, når den amerikanske lægemiddelstyrelse skal træffe en afgørelse om at opdatere indlægssedlen for midlet.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier