MedWatch

Nye studier skal udvide brugen af Medtronics knoglevækst-produkt

Medicoproducenten Medtronic vil øge mulighederne for at anvende selskabets Infuse-produkt og sætter derfor gang i nye studier, der skal understøtte anvendelsen.

ryg rygsmerter rygoperation nakke

Mellem 550 og 700 patienter vil i de kommende ti år blive rekrutteret til langtidsstudier af medicoproducenten Medtronics Infuse-produkt, oplyser producenten.

Studierne skal give ny viden om Infuse, der medicinsk kan fremme knoglernes heling ved rygmarvskirurgi uden en traditionel knogletransplantation, til en større gruppe patienter.

Infuse er allerede godkendt til brug ved såkaldt ALIF- og OLIF-kirurgi, og Medtronic søger nu evidens for, at Infuse også kan gavne patienter ved PLF- og TLIF-kirurgi.

"Vi håber, at studierne kan generere yderligere data til at udvide indikationen og give kirurger nye muligheder for at lindre smerte og forberdre patienternes helbred," siger Doug King, senior vice president og direktør for Medtronic's Spine division, i en pressemeddelelse.

Amerikansk senator kræver svar fra Medtronic

Knap 1.000 sagsøger Medtronic

Medtronic kædet til dødsfald

Skepsis omkring Medtronics knoglevækst-produkt

Det amerikanske senat: Medtronic skrev tidskriftartikler

Medtronic: Efterforskning af knogletransplantation er afsluttet

Forsiden lige nu

Græske politikere skal undersøges i Novartis-sag

Det græske parlament har besluttet at nedsætte et særligt udvalg, der skal undersøge politikernes rolle i den påståede Novartis-skandale. Novartis’ græske direktør betvivler, at den overhovedet har fundet sted.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier