MedWatch

Sonova udpeger ny topchef

En af den danske høreapparatsindustris største rivaler, Sonova, skal nu til at skifte ud på topposten, idet selskabets adm. direktør gennem seks år, Lukas Braunschweiler, træder tilbage.

Sonovas hovedkvarter i Stäfa, Schweiz

Det schweiziske høreapparatgigant Sonova skal have ny topchef, idet Lukas Braunschweiler efter seks år på posten overlader tøjlerne til den 50-årige Arnd Kaldowski.

I første omgang tiltræder Kaldowski, som kommer fra en stilling hos medicoselskabet Danaher Corporation, Sonova som driftsdirektør, COO, per 1. oktober, og bliver efter en indkøringsperiode administrerende direktør, CEO, per 1. april 2018.

Lukas Braunschweiler vil fremover få en plads i selskabets bestyrelse, som han forslås valgt ind i på den årlige generalforsamling i juni 2018.

I en kommentar til udnævelsen skriver analysehuset Bernstein, at Kaldowski hurtigt må sætte sig ind høreapparatsindustrien.

"Vi er neutrale omkring ledelsesændringen i Sonova. Vi mener, at hr. Braunschweiler har gjort det fornuftigt som CEO, selvom vi ser kritisk på selskabets ekspansion i forhandlerledet," skriver analysehuset.

Sydbank: Sonova-lancering er ingen revolution

Sonova lancerer nyt trådløst topprodukt

GN Hearing-direktør: Genopladelighed vil øge topprodukts popularitet

Forsiden lige nu

Græske politikere skal undersøges i Novartis-sag

Det græske parlament har besluttet at nedsætte et særligt udvalg, der skal undersøge politikernes rolle i den påståede Novartis-skandale. Novartis’ græske direktør betvivler, at den overhovedet har fundet sted.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier