MedWatch

NNIT's nyopkøb vinder aftale hos Sundhedsdatastyrelsen

Den tidligere Novo-datter, IT-selskabet NNIT, købte for nyligt det mindre selskab Scales, og det har nu vundet sin første kontrakt, en flere år lang aftale med Sundhedsdatastyrelsen.

PR/NNIT
Foto: PR/NNIT

NNIT-ejede Scales har hentet en aftale hos Sundhedsdatastyrelsen om at etablere, vedligeholde og videreudvikle styrelsens nye cloudbaserede system til datahåndtering de næste fem til syv år, skriver selskabet i en meddelelse.

De første fem år af aftalen beløber sig til et mindre, tocifret millionbeløb.

"Vi er stolte af at kunne leve op til Sundhedsdatastyrelsens skarpe kriterier, herunder deres høje kvalitetskrav. Systemet kan blive grundstenen for indberetningssystemet i det offentlige sundhedsvæsen," siger direktør for Scales Jesper Outze i meddelelsen.

Scales, der blev opkøbt af NNIT i maj 2017, har fokus på levering og implementering af Microsoft-platformen Dynamics 365, hvilket netop er det system, som Sundhedsdatastyrelsen indfører.

God start på året for NNIT

NNIT lander milliardforlængelse med Novo Nordisk

NNIT lancerer ny sky-løsning til life science-branchen

Forsiden lige nu

FDA vil lette vejen til markedet for medicin mod Alzheimers

De amerikanske lægemiddelmyndigheder vil lempe kravene til godkendelse af lægemidler mod Alzheimers, fordi forskning viser, at sygdommen indtræder tidligere end hidtil antaget. Lægemiddeludviklingen og godkendelse heraf derfor skal tilpasses derefter, mener FDA-boss Scott Gottlieb.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier