MedWatch

William Demant udnævner ny chef for Oticon

William Demant har udpeget en erfaren herre fra egne rækker til at overtage styringen i datterselskabet Oticon i stedet for Søren Nielsen, der tidligere i år erstattede Niels Jacobsen som adm. direktør for koncernen.

Foto: Oticon PR

William Demant Holding har forfremmet Ole Asboe Jørgensen til global chef for selskabets primære brand inden for høreapparater, Oticon.

Den position har Søren Nielsen, der er administrerende direktør for hele William Demant Holding, hidtil bestridt, men efter at han den 1. april overtog øverste chefstol fra Niels Jacobsen, har det danske selskab arbejdet på en anden løsning.

Den er nu fundet i form af Ole Asboe Jørgensen, der bliver forfremmet efter otte et halvt år hos Oticon, hvor han senest har fungeret som salgs- og marketingschef.

Han forfremmes for at styrke Oticons leverancer efter den store lancering af topproduktet Oticon Opn sidste sommer.

"Ole Asboe Jørgensen skal lede Oticon til næste trin i den succesfulde rejse og stå i spidsen for Oticons prisvindende produktportefølje, heriblandt det revolutionerende Oticon Opn-høreapparat," siger Søren Nielsen, topchef hos William Demant Holding, om udnævnelsen.

"Ole Asboe Jørgensen har spillet en central rolle i Oticons succes de seneste år og vil fortsætte væksten af både brand og forretning, for at sikre at Oticon forbliver ledende inden for høreomsorg. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med Ole i hans nye rolle," fortsætter han.

Den nye globale chef for Oticon-brandet glæder sig selv til de nye udfordringer. Han har selv - ud over de foregående otte et halvt år hos Oticon - mere end ti års erfaring fra andre steder i medicoindustrien.

"Jeg er både stolt og beæret over at have fået denne spændende mulighed for at lede det mest dedikerede, motiverede og erfarne hold i høreapparatindustrien. Takket være konstant fornyelse og evne til at reagere på kundernes behov er Oticon førende inden for høreapparatteknologi," siger Ole Asboe Jørgensen.

"Jeg ser meget frem til at fastholde vores momentum og dermed fortsætte med at levere avancerede høreapparatløsninger, der kan gøre en mærkbar forskel i menneskers liv," fortsætter den nye Oticon-chef.

Den danske høreapparatkonge abdicerer

"Alle har jo en udløbsdato – det har jeg også"

Oticon-direktør: Vi skal blive bedre til at kommunikere konsekvenserne af høretab

William Demant gør findeløn til medarbejdere permanent

William Demant ryger ud af eliteindeks

Forsiden lige nu

FDA vil lette vejen til markedet for medicin mod Alzheimers

De amerikanske lægemiddelmyndigheder vil lempe kravene til godkendelse af lægemidler mod Alzheimers, fordi forskning viser, at sygdommen indtræder tidligere end hidtil antaget. Lægemiddeludviklingen og godkendelse heraf derfor skal tilpasses derefter, mener FDA-boss Scott Gottlieb.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier