MedWatch

Mediq Danmark øger salget trods pres fra offentlige udbud

Mediq Danmark, der distribuerer medicinsk udstyr og hospitalsartikler, er vendt tilbage til vækst på toplinjen efter nogle hårde år. Presset fra offentlige indkøbere vil dog vare ved, men selskabet står stærkere end før i en tid, hvor moderkoncernen retter fokus mod Europa.

Foto: Mediq/PR

Selvom man stadig mærker et markant pres fra de offentlige indkøb i Danmark, så har hospitalsleverandøren Mediq Danmark formået at vende flere års salgsnedgang og skabe vækst på toplinjen i 2016.

Selskabet har i 2016 omsat for i alt 716,75 mio. kr. mod en omsætning på 693,95 mio. kr. i 2015. Det svarer til en vækst på 3,2 pct. Dermed har man også fået sat en prop i det salgstab, som har fået toplinjen til at svinde år efter år fra et leje på 820 mio. kr. i 2012.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier