MedWatch

Medtronic lancerer banebrydende diabetesudstyr

Medicoselskabet Medtronic har sat gang i salget af sit nye type diabetesudstyr, som er det første af sin art, der er blevet godkendt på det amerikanske marked.

Hos Medtronic har man onsdag sat gang i lanceringen af selskabets nyskabende diabetesudstyr, MiniMed 670G systemet.

Udstyret er en ny form for lukket insulinpumpesystem, og det er det første af sin art, som er blevet godkendt på det amerikanske marked.

Systemet består af en insulinpumpe, som gør det muligt med en automatisk, men personligt tilpasset administration af basalinsulin. Det kan lade sig gøre via Medtronics Guardian Sensor 3, som er selskabets mest følsomme sensor til dato, og som kan justere insulinleveringen hvert femte minut via en ny måling. Det skal sørge for, at patientens blodsukkerniveau forbliver inden for den anbefalede ramme i så lang tid som muligt.

”Vi har dybest set designet en smartere insulinpumpe, som mildner byrden associeret med styringen af diabetes, en proces der kan være omfattende og udmattende. Vi er meget glade for real world-indsigterne fra vores træningsfase af kunderne, som underbygger de positive slutresultater, som blev demonstreret i vores studier med systemet,” lyder det fra Alejandro Galindo, som er præsident for Medtronics division for intensiv insulin management.

Studier med den nye form for pumpe viste mindre glykæmiske udsving hos patienterne, mere tid inden for de anbefalede niveauer for blodsukkeret, og at patienterne var mindre udsat for insulinchok og hyperglykæmi.

Beskeden salgsvækst for Medtronic i kort år

Medtronic frasælger forretningsdel for 42,5 mia kr

Gigant-opkøb har gjort Medtronic til verdens største 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier