MedWatch

Norsk finanshus løfter WDH-kursmål løftes med en tier

Det norske finanshus DNB tager vel imod periodemeddelelsen fra danske William Demant, og hæver kursmålet for aktien, men ser dog stadig med skepsis på det danske selskab.

Foto: William Demant Holding/ PR

William Demant har fået løftet kursmålet til 135 kr. fra 125 kr. af DNB, viser data fra Bloomberg. Den norske bank ser dog stadig negativt på William Demant-aktien og fastholder anbefalingen "sælg" oven på høreapparatkoncernens periodemeddelelse, der dækker over 2017 indtil dags dato.

Høreapparatkoncernen er ellers kommet godt i gang i år, hvor selskabet ifølge eget udsagn har oplevet en "stærk" vækst i omsætningen på alle forretningsområder, når man måler i lokale valutaer.

For hele 2017 fastholder William Demant forventningerne om et driftsresultat (EBIT) før restruktureringsomkostninger på 2,2-2,5 mia. kr. Men efter den gode start på det nye år anser selskabet det dog for mest sandsynligt, at driftsresultatet lander i den øvre halvdel af det udmeldte interval.

DNB's nye forhøjede kursmål indikerer et negativt potentiale på 18,5 pct. i forhold til William Demants aktiekurs onsdag formiddag på 159,50 kr.

William Demant-direktør: Vi har taget markedsandele med nyt produkt

William Demant fortsætter vækstmomentum med nyt produkt

WDH-optakt: Fortsat stærkt momentum drevet af Opn-salg

Forsiden lige nu

William Demant lander rekordstor omsætning og indtjening

Høreapparatskoncernen William Demant Holding kommer ud af 2017 med tocifret omsætningsvækst og vækst på bundlinjen. Topproduktet Oticon Opn leverer fortsat, men også koncernens kirurgiske division har klaret sig flot. Selskabet indfrier forventningerne og venter et endnu bedre 2018.

Genmab-boss om Darzalex-prognose: Der er potentiale for en opjustering

Genmab overraskede markedet med en prognose for salget af blockbusteren Darzalex, som ligger et godt stykke over analytikernes forventninger. Topchef Jan van de Winkel kalder skudsmålet realistisk, men mener også, at der er mulighed for, at selskabets forventninger kan blive hævet senere på året.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier