MedWatch

GN-direktør valgt som bedst i Europas life science-sektor

Et investormagasin har kåret GN Groups Marcus Desimoni som den bedste finansdirektør i den europæiske medicinal- og medico-sektor.

Foto: PR

GN Groups finansdirektør, Marcus Desimoni, er i en undersøgelse foretaget af magasinet Institutional Investor valgt som den bedste finansdirektør i den europæiske medicinal- og medtech-sektor.

Den samlede undersøgelse blev gennemført i 31 forskellige sektorer, hvor 1622 større investorer og 971 analytikere kunne stemme.

GN's tyske finansdirektør blev valgt foran schweiziske Straumann Holdings Peter Hackel og høreapparatkonkurrenten Sonovas Hartwig Grevener.

I kategorien for bedste invester relations-kontakt vandt GN Store Nords Peter Justesen desuden foran Fabian Hildebrand fra Straumann Holding og Pamela Antay fra luxembourgske Eurofins Scientific.

I kategorien for det bedste investor relations-program blev GN Group valgt ind som nummer to efter Straumann Holding, mens rivalen Sonova satte sig på tredjepladsen.

Den bedste analytikerdag - eller kapitalmarkedsdag - stod Sonova til gengæld for, viser undersøgelsen, mens danske William Demant Holding blev valgt ind på andenpladsen, og britiske Spire Healthcare endte på tredjepladsen.

Endelig kan GN Group og Straumann Holding - på en delt førsteplads i den kategori - prale af at have den bedste hjemmeside ifølge undersøgelsen fra Institutional Investor. Sonova fulgte efter i den kategori.

GN henter finansdirektør hos konkurrent

GN-topchef: Vi har hentet en mand med orden i penalhuset

GN-chef tager et millionhop

ATP håber på mere ro på GN's ledelsesgang

Forsiden lige nu

Celgene indgår CNS-aftale til en potentiel værdi på 13,65 mia kr

Amerikanske Celgene har indgået et samarbejde med et biotekselskab om lægemidler mod proteiner involveret i sygdomme som Alzheimers og ALS. Det koster til at begynde med 900 mio. kr., men med fremtidige licens- og milepælsbetalinger kan værdien stige med adskillige milliarder.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier