MedWatch

Danske: WDH kan have slået en "home run" med topprodukt

William Demants topprodukt Oticon Opn er en mulig "home run", lyder vurderingen fra Danske Bank efter den store amerikanske høreapparatsmesse Audiology Now i sidste uge.

William Demant Oticon
Foto: WDH, PR

William Demant får et par rosende kommentarer fra Danske Bank efter sidste uges amerikanske høreapparatmesse, Audiology Now i Indianapolis.

Selskabet kan have ramt en "home run" med sit topprodukt inden for høreapparater Iticon Opn, vurderer banken.

"Dette års konference var spændende, da mange nye teknologier er i udvikling. Vi forlod konferencen med endnu større tro på, at William Demant har ramt en "home run" med Oticon Opn," skriver Danske Bank i et notat mandag.

Banken tilføjer dertil, at første halvår 2017 står til at blive meget stærkt for selskabet.

På høreapparatmessen sagde William Demants administrerende direktør, Søren Nielsen, da også, at de positive tendenser for selskabet i slutningen af 2016 også er fortsat ind i 2017.

"Vi har fået en god start på året. Momentum fra slutningen af året er fortsat ind i det nye år," sagde han på William Demants præsentation på messen.

William Demant-topchef: Positivt momentum fortsætter i 2017

Han pegede i den forbindelse blandt andet på en fortsat god præstation fra Oticon Opn, der også var en klart medvirkende faktor til den gode afslutning på sidste år.

GN præsenterede på konferencen også sin nye Resound Linx 3D, hvor brugeren tilbydes en cloudbaseret løsning til at kunne tilpasse høreapparatet fra hjemmet i direkte kontakt med audiologen - kaldet remote fitting.

GN Hearing klar med nyt trådløst topprodukt

Den løsning betegner Danske Bank som "interessant", om end banken er usikker på, hvor meget markedsandel det vil tilføje for selskabet.

Aktien i William Demant topper mandag formiddag med en stigning på 1,7 pct. til 147,80 kr., mens GN-aktien ligger 0,1 pct. højere i 159,40 kr.

William Demant arbejder på nyt tilpasningssystem med VA

William Demant-direktør: Fleksibel batteritilgang sikrer bredere tilfredshed

William Demant klar med genopladelige batterier

Forsiden lige nu

Ny lov skal lette amerikanernes adgang til høreapparater

En ny lov skal gøre det lettere for amerikanske borgere at få høreapparater via autoriserede audiologer i USA. Det mener to amerikanske senatorer, der netop har fremlagt lovforslaget, som kan give vand på møllen hos William Demants forretning i USA.

ALK-rivals bundlinje nærmer sig nul

Stallergenes Greer er ved at få rettet op på den negative udvikling, som virksomheden blev sendt ud i efter et produktionsstop i Frankrig i 2015 og 2016, og dermed er rivaliseringen med ALK i gang igen, men den kan blive udfordret af endnu et produktionsstop.

Novo Nordisks nye formand er valgt

Under Novo Nordisks generalforsamling har man sagt god for den nye bestyrelsesformand, Helge Lund, som skal afløse Göran Ando, der har siddet i bestyrelsen siden 2005

Næste uge kan byde på godt nyt for Tresiba i USA

Ifølge Handelsbanken kan Novo Nordisk i næste uge sikre sig yderligere fremdrift for Tresiba i USA, når den amerikanske lægemiddelstyrelse skal træffe en afgørelse om at opdatere indlægssedlen for midlet.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier