MedWatch

Danmarks yngste læge får friske millioner til nyskabende hjertestarter

En række kendte erhvervspersoner, herunder ALK's tidligere topchef Jens Bager, har skudt et tocifret millionbeløb i den hjertestarter som Danmark yngste læge, Habib Frost, har udviklet.

Foto: Neurescue

Det er en stor skare af kompetente erhvervsfolk som Habib Frost har fået til at investere i sit selskab, Neurescue, der danner rammen om en ny form for hjertestarter. I alt er det blevet til 26 mio. kr. som skal bruges til færdigudvikling af hjertestarteren.

Det skriver Børsen.

Habib Frost blev i en alder af 23 år Danmark yngste læge, men er altså fortsat ud af iværksættersporet. Og nu har han fået en række erfarne folk til hjælp. Den nye ejerkreds tæller en række personer, men blandt andre legetøjsarvingen Thomas Gjørup. Der udover har udviklingschefen fra Coloplast, Oliver Johansen, og Jens Bager, tidligere topchef i ALK og postet penge i selskabet. Nu skal man så småt til at kigge på om man skal satse på et hurtigt salg eller oparbejde en selvstændig virksomhed.

"Det er et af de essentielle spørgsmål, vi skal diskutere, nu vi får så mange nye aktionærer med. Mulighederne står helt åbne. Lige nu er fokus på at få produktet færdigt og godkendt, og så om et år tager vi stilling til de strategiske spørgsmål, om hvorvidt vi skal opbygge en større virksomhed eller søge en exit," siger Habib Frost.

Der har dog også været en pris at betale for at få så mange kompetente folk med i virksomheden, nemlig at Habib Frost har opgivet majoriteten i selskabet. En beslutning som Habib Frost dog siger, at han har det helt fint med.

 Ung iværksætterlæge på jagt efter mio til at nå milliardmarked

 Jens Bager: "Muligheden for et andet liv" 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier