MedWatch

Boston Scientific overtager schweizere i milliardhandel

Den amerikanske medicokoncern Boston Scientific har købt et privatejet schweizisk selskab, der udvikler udstyr til udskiftning af hjerteklapper, for et mindre milliardbeløb. Det sker efter en tilbagetrækning af sin egen vigtigste brand-familie på området.

Foto: Boston Scientific/ PR

Amerikanske Boston Scientific er begyndt at halte efter sine konkurrenter på området for udstyr til at udskifte defekte hjerteklapper i patienter med hjerteproblemer. Men torsdag har selskabet øremærket et milliardbeløb til at forbedre sine muligheder på området.

Medicokoncernen har således indgået en aftale om at købe det privatejede schweiziske selskab Symetis SA for 435 mio. dollars, eller godt 3 mia. kr., som betales som en kontant forhåndsbetaling. Det skriver Boston i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier