MedWatch

"Man får noget på spil, når man stikker snuden frem"

Interview: Coloplasts topchef Lars Rasmussen står i dag i spidsen for et fundamentalt andet selskab, end han overtog i 2008. I dag handler det om vækst – og selskabets 2020-mål er yderst ambitiøse. Topchefen fortæller her om ambitioner og risiko – og om der står en arvtager klar i kulissen til at overtage direktørposten efter ham.

Foto: Niels Hougaard

Lad os bare få slået det fast med det samme. Dette er ikke et farvel-interview. På nogen som helst måde. Overhovedet. Faktisk er Coloplasts topchef Lars Rasmussen en smule pikeret over karakteren af spørgsmålet fra MedWatchs udsendte, der kunne indikere, at det er ved at være tid. Spørgsmålet er dog nærliggende. 

1. januar var der som bekendt skiftedag i Danmarks største medicinalselskab Novo Nordisk, og i slutningen af februar annoncerede ”Kongen af Kongebakken”, adm. direktør Niels Jacobsen i William Demant sin afgang. Kendetegnende for både Niels Jacobsen, Lars Rebien Søren og Lars Rasmussen er, at de hører til i toppen af dansk erhvervsliv, og de står eller har stået i spidsen for et C20-selskab, hvor de også alle har kunnet fejre 25 års jubilæum. De er født mellem 1954 og 1959 og har alle bestyrelsesposter i flere markante selskaber.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Fruergaard står med nøgleroller i Bruxelles: Trækker erfaringer med fra Danmark

Erfaringer fra bl.a. de danske klimapartnerskaber bliver blandt redskaberne i værktøjskassen, når Novo Nordisk-topchef Lars Fruergaard Jørgensen i den kommende tid optrapper arbejdet i en life science-sektorens centrale organer i Bruxelles. ”Jeg er blevet tændt af den intimitet og fælles vision, som vi kunne se i Danmark,” siger han til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier