MedWatch

Høreapparater: Sonova lancerer en stribe nye genopladelige produkter

Schweiziske Sonova, som er verdens største konkurrent til de danske høreapparatkæmper lancerer nye produkter inden for sine tre hovedbrands.

Verdens største høreapparatproducent, schweiziske Sonova, som konkurrerer med både GN Hearing og William Demant Holding, er klar til at sende en stribe nye produkter på gaden inden for selskabets serie af apparater med genopladelig batteriteknologi.

Det fremgår af en meddelelse tirsdag morgen.

Sonova lancerer produkter inden for sine tre hovedbrands, Phonak, Unitron og Hansaton. Inden for hovedbrandet Phonak er der tale om apparatet Bolero B-PR, der udvider Belong-produktplatformen, der blev lanceret i juni sidste år. Der er tale om behind the ear-høreapparater (BTE), oplyser Sonova.

Samtidig lancerer det schweiziske selskab det mindste brugertilpassede høreapparat, det nogensinde har produceret - ligeledes inden for Phonak-brandet.

Endelig bygges der også på de sekundære brands, Unitron og Hansaton, der ligeledes begge arbejder med Sonovas nye genopladelige batteriteknologi, som altså blev lanceret sidste sommer. Unitron lancerer nye produkter nu, mens Hansaton sendte sin seneste lancering på markedet i december sidste år.

Sonova er hidtil det eneste selskab på markedet, der har lanceret høreapparater med genopladelige batterier. Flere andre selskaber arbejder på lignende løsninger - herunder blandt andet danske Widex - men endnu er batteritiden fortsat meget kort, fordi teknologien er på et tidligt stadie.

Ligesom flere af de andre selskaber er Sonova også på vej med et nyt trådløst produkt baseret på 2,4 GHz-teknologien. Hvornår det rammer markedet, vil selskabet dog endnu ikke ud med. Tidligere har Sonova dog afsløret, at det formentlig bliver lanceret i løbet af 2017.

 Amplifon henter finansdirektør fra scooterproducent 

 Amplifon køber op hos Sonova

 Sonova: OTC-marked er ikke vejen frem 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier