MedWatch

Ugebrev: Ambu-aktien er ikke overvurderet

Ifølge Økonomisk Ugebrev Formue kan der stadig være mere at hente i Ambu-aktien frem mod halvårsregnskabet i maj.

Foto: Ambu, PR

Ambu åbner regnskabsåret 2016/17 med en opjustering af forventningerne. Det er en tidlig opjustering, og den skyldes ikke, at man havde sat forventningerne til 2016/17 lavt.

Det skriver Økonomisk Ugebrev Formue.

Selv om Ambus aktiekurs har gjort det godt i flere år, og selskabet har leveret vækst, så blev aktien i efteråret 2016 ramt på kursen. Det skyldtes en negativ analytikerrapport, der pressede kursen ned.

Ambus aktiekurs blev ramt af et alvorligt kursfald i efteråret 2016, hvor kursen faldt med 31 pct. fra slutningen af oktober til begyndelsen af december.

"Det procenttal stemmer forbløffende godt med, hvad et engelsk analysefirma i december mente, Ambu var overvurderet med," konstaterer ugebrevet og tilføjer:

"Det skyldes næppe, at analysefirmaet bare har fremskrevet kursudviklingen de seneste måneder op til analysen. Det er langt mere sandsynligt, at analysefirmaet har solgt rapporten til store investorer, flere måneder før den blev tilgængelig for os andre," lyder det fra ugebrevet, der så skriver, at "da rapporten ikke længere var aktuel, blev den offentliggjort."

Ugebrevet understreger dog, at det naturligvis kun er spekulationer.

Ambu-aktien er ifølge ugebrevet ikke overvurderet.

"Den høje værdiansættelse forudsætter vækst, og på den front leverer Ambu fortsat varen," konstateres det.

Ugebrevet venter, at kursen vil svinge i intervallet 300-320 kr. frem til halvårsregnskabet, som aflægges 2. maj. De 300-320 kr. er ugebrevets kursmål for aktien på tre måneders sigt.

Ambu lukkede fredag i 305,60 kr.

Ambu-direktør: En vækst som vores giver større udsving

Ambu sprinter fra alle andre på børsen

Ambu opjusterer allerede i første kvartal

Forsiden lige nu

Omstridt parallelimportør går konkurs

Parallelimportøren Europharma, der to gange i 2017 blev suspenderet af Lægemiddelstyrelsen, er gået konkurs. Selskabet har erkendt, at et varelager for 50 mio. kr. er usælgeligt.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier