MedWatch

Nyt studie skal løfte dansk diabetesplaster i udlandet

Efter opmuntrende resultater i Sverige sætter det danske sårbehandlingsselskab Reapplix gang i nye forsøg med behandling af en særlig vanskelig type af sår. Studiet skal styrke positionen i udlandet.

Foto: Reapplix, PR

Sårhelingsselskabet Reapplix fortsætter med at gøre fremskridt. Lige i hælene på en ny kapitalindsprøjtning fra dets eksisterende investorer, Seed Capital, Novo Seeds og Vækstfonden, på 20 mio. kr., kan selskabet nu berette, at man sætter gang i et nyt studie med en særlig besværlig form for ankelsår. Det er blandt andet de nye midler, som skal bruges til det.

Reapplix’ hovedprodukt er et biologisk plaster, LeucoPatch, som fremstilles af patientens eget blod og bruges til behandling af vanskelige sårtyper. Hovedfokus for selskabet har indtil videre været diabetes-fodsår, som man er i gang med at studere i et klinisk forsøg med 250 patienter i Danmark, Sverige og Storbritannien, men dette nye forsøg markerer selskabets interesse for en anden type sår.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tvivl om finansiering bag forskningsfradrag

Regeringen vil finansiere en forhøjelse af forsknings- og udviklingsfradraget med en sanering af erhvervsstøtteordningerne, men det lader sig ikke nødvendigvis gøre, lyder det fra Erhvervsstyrelsens tidligere direktør og De Konservatives finansordfører Rasmus Jarlov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier