MedWatch

Nye medico-krav vil vende op og ned på branchen

De nye EU-regler for medicinsk udstyr vil medføre vidtrækkende forandringer i branchen, både blandt store og små aktører, og på hvordan nye produkter kommer på markedet. Det skriver rådgivnings- og revisionsfirmaet Ernst & Young i ny rapport.

Foto: Mikkel Berg Pedersen

I takt med at deadlinen for implementering af det nye EU-direktiv for medicinsk udstyr rykker tættere på, begynder fremtidsudsigterne for branchen også at træde klarere frem. Og ændringerne bliver ikke bare lige sådan at tage i opløbet. Det mener det internationale rådgivnings- og revisionsfirma Ernst & Young (E&Y) i hvert fald ikke. I en ny rapport om effekten af de nye EU-regler skitserer firmaet en industri, som kommer til at gå meget markante ændringer i møde. 

Det nye direktiv, der skal være implementeret ved udgangen af 2019, indeholder en lang række ændringer, men et af de mest markante punkter i de nye regler er i forhold til dokumentationskrav. Der bliver blandt andet stillet væsentligt strengere krav til, hvilke data man skal levere i forbindelse med en godkendelsesansøgning, og at man i videre udstrækning skal gøre sine data offentligt tilgængelige.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier