MedWatch

Fusion og koncernskifte vender op og ned på dansk diagnostikselskab

Der er mange nye brikker i puslespillet for danske Triolab, der med et skifte i moderkoncernen, overtagelsen af et søsterselskab og et nyt partnerskab har fået sin sag for, men det skal også føre til en omsætningsforøgelse på 40 pct.

Foto: Colourbox

At sige, at de sidste seks måneder har været travle i det danske diagnostiskselskab Triolab, vil på mange måder være en underdrivelse. Omfattende ændringer i moderkoncernen, fusion med et søsterselskab og et nyt produktområde tilsat nyheden om en snarlig pension og lederskifte har gjort det sidste halve år til en overordentligt begivenhedsrig tid.

”Ja, man må sige, at vi har haft meget at se til i det seneste stykke tid,” siger adm. direktør Finn Andersen underspillet, da han fortæller om de mange ændringer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier