MedWatch

Udbud skaber pres på leverandørvækst

De danske leverandører af laboratorie- og diagnostikudstyr har en pæn fremgang i omsætningen, og ser optimistisk på 2016, men de nye udbudsregler lægger samtidig også pres på leverandørerne og skaber voksende udsving.

Markedet tegnede sig pænt for de danske leverandører af laboratorie- og diagnostikudstyr i andet halvår af 2015. Det fremgår af en ny konjunkturrapport fra selskabernes brancheforening, DiaLab. Langt størstedelen af selskaberne kunne melde om uændret eller voksende omsætning i andet halvår af 2015 og det smitter af på forventningerne til første del af 2016.

”Vi ser et generelt positivt marked for tiden, der bliver lavet mange nye investeringer hos køberne, blandt andet igennem nye byggerier hos hospitalerne, i medicinalindustrien og hos universiteterne, og det udmønter sig i større omsætning og højere beskæftigelse i vores branche,” siger Morten Dyrner, som er formand for DiaLabs statistikudvalg og adm. direktør for sit eget laboratorieselskab, Holm og Halby.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier