MedWatch

BioPorto-direktør efter FDA-afvisning: Vi tror stadig på amerikansk godkendelse

Det blev ikke til den forventede og eftertragtede FDA-godkendelse for det danske diagnostikselskab BioPorto, og nu skal selskabet til både at nedjustere og omlægge fokus, men troen på produktet er der fortsat.

Foto: BioPorto PR

Det var lidt af en bombe, som i weekenden ramte det danske diagnostiskselskab BioPorto. Selskabets længe ventede godkendelse af nyretesten NGAL-testen fra de amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA, endte i stedet for med en afvisning, og det var mildest talt ikke, hvad selskabets ledelse, med adm. direktør Peter Mørch Eriksen i spidsen, havde regnet med.

”Jeg er meget skuffet, men faktisk også meget overrasket, fordi hvis vi kigger på de overordnede data, så ser det ganske solidt ud. Men vi er faldet på nogle af detaljerne,” siger Peter Mørch Eriksen, da MedWatch snakker med ham mandag morgen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tvivl om finansiering bag forskningsfradrag

Regeringen vil finansiere en forhøjelse af forsknings- og udviklingsfradraget med en sanering af erhvervsstøtteordningerne, men det lader sig ikke nødvendigvis gøre, lyder det fra Erhvervsstyrelsens tidligere direktør og De Konservatives finansordfører Rasmus Jarlov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier