MedWatch

Mediq indgår eksklusiv aftale med amerikansk sårplejeselskab

Medicodistributøren Mediq har indgået en eksklusiv og strategisk vigtig aftale om distribution af en stor sårplejeportefølje fra en amerikansk virksomhed og overtager derfor også selskabets nordiske salgsstyrke.

Foto: Mediq PR

Omkring 25 ekstra sælgere og 100 nye produkter bliver det sådan cirka til i den danske medicodistributør Mediqs portefølje, efter at selskabet har indgået en aftale med amerikanske Acelity. Det amerikanske selskab arbejder inden for sårpleje og regenerativ medicin, og det er netop sårplejeprodukterne, som Mediq nu skal varetage i de nordiske lande.

”Der er tale om en eksklusiv aftale, hvor vi skal varetage salget og distributionen af Acelitys produkter i hele Norden. Vi overtager derfor også deres salgsstyrke på cirka 25 folk her i Norden, som bliver en dedikeret salgsstyrke til Acelitys produkter i vores regi,” forklarer Mediqs Executive Vice President for Norden og de baltiske lande, Jørgen Kelkjær.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier