MedWatch

Medvind til Coloplast i Australien

Med en ny national støtteordning, der rulles i gang til sommer, forventer Coloplast et stigende salg af katetre i Australien, skriver Børsen.

Foto: Coloplast/ PR

Kort tid efter at de japanske myndigheder har løftet tilskuddet for omtrent 100.000 brugere af katetre i landet, følger Australien nu trop med en støtteordning, der kan løfte Coloplasts salg i landet.

Det skriver dagbladet Børsen.

"De giver væsentligt bedre tilskud, men det er ikke udtryk for, at de har været i gavehumør, men et udtryk for, at der er markeder, hvor folk i dag får produkter, der er væsentligt under den standard, der er mulighed for at få i andre udviklede lande," siger Lars Rasmussen, adm. direktør i Coloplast til Børsen.

De australske myndigheder vedtog for nogle år siden en støtteordning for mennesker med et permanent handicap. Støtteordningen, der hedder National Disability Insurance Scheme (NDIS), bliver rullet ud til sommer og ca. 460.000 australiere med et varigt handicap vil være omfattet, herunder også mange kateterbrugere.

Tidligere har de australske delstater ydet tilskud gennem en række forskellige støtteordninger til kateterbrugere, og støtten har bl.a. været afhængig af, hvilken delstat brugeren boede i. Med NDIS forbedres kateterbrugernes adgang til produkter, og Coloplast ser derfor frem til et stigende salg af katetre i landet.

Analytiker: Japan kan opveje patentudløb for Coloplast

Coloplasts kontinensforretning i japansk medvind

Forsiden lige nu

Dansk-stiftet biotekselskab tynget af massiv gæld

Dansk-stiftede Egalet, som har rykket sit hovedkvarter til USA og er børsnoteret på Nasdaq i New York, kæmper med en gæld, der er tre gange så høj som selskabets markedsværdi. Det viser en gennemgang foretaget af EP Vantage.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier