MedWatch

Løven satser på medico

Leo Pharma har i forbindelse med en organisationsændring etableret en ny funktion med fokus på medicinsk udstyr.

Leo Pharma vil nu ifølge magasinet 'pharma' sætte endnu mere fokus på udviklingen af medicinsk udstyr og emballage til sine lægemidler.

Sidste år lancerede selskabet sit første drug/device-kombinationsprodukt, Daivobet gel Applicator, og den udvikling skal styrkes. Derfor samler selskabet nu de forskellige kompetencer i virksomheden ét sted under én ledelse.

"Vi vil gerne have langt mere fokus på de mange muligheder inden for devices og packaging fremadrettet – ikke mindst fordi vi ser, at det kan bidrage til en bedre oplevelse af vores produkter og i sidste ende en bedre behandling og hverdag som patient," siger John Søndergaard Madsen, der er vicepræsident med ansvar for Device & Packaging, til pharma.

Han fortæller desuden, at en af selskabets store satsninger er at integrere digitale teknologier i det medicinske udstyr og i emballagen.

Brobyggeren i Nokia, der blev venturefond-chef i medicinalindustrien

Leo-direktør forventer snarlig og voldsom forandring

Løven foretager første opkøb i innovationssatsning

Leo Pharma skyder innovationssatsning i gang

Forsiden lige nu

Dansker til tops i Hansa Medical: "Det er meget sjovere at bygge noget op"

Søren Tulstrup sagde tirsdag ja til sit femte job som adm. direktør i medicinalindustrien, da han trådte til som topchef i svenske Hansa Medical. "Jeg kan godt lide forandringer og kraftig vækst," lyder forklaringen fra den tidligere militærmand, der gerne vil sende Hansa Medical ned ad samme sti som Amgen og Shire.

Novo Nordisk om problembarn: Vi kan gøre det til en stærk forretning

Novo Nordisks aktionærer udtrykte generelt tilfredshed med medicinalselskabet på dets generalforsamling torsdag, men flere påpegede også, at der skal ske noget med den pressede biopharm-forretning. Både topchef og bestyrelseformand har stor tro på forretningsdelen, som man ikke har nogen planer om at sælge fra.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier