MedWatch

Coloplast-direktør ind i WDH-bestyrelse

På næste generalforsamling træder Coloplasts adm. direktør Lars Rasmussen højst sandsynligt ind i William Demants bestyrelse.

Lars Rasmussen, adm. direktør for Coloplast, indtræder højst sandsynligt i William Demants bestyrelse. Det fremgår af William Demants netop offentliggjorte årsrapport. Heri foreslår bestyrelsen nemlig, at man udnævner Lars Rasmussen som nyt bestyrelsesmedlem på virksomhedens næste generalforsamling, der finder sted 7. april.

Lars Rasmussen begyndte i Coloplast som chef for kontinensdivisionen i 1996 og har været koncernchef siden 2008. Han har siden 2013 siddet i bestyrelsen for Lundbeck og er også med i bestyrelsen for Axcel Industriinvestor.

Lars Nørby Johansen sidder som formand for bestyrelsen i den danske høreapparatkoncern, der ikke oplyser, hvorvidt der er tale om en udvidelse af bestyrelsen, eller om Coloplast-topchefen skal erstatte et andet medlem. I bestyrelsen sidder også næstformand Peter Foss, bestyrelsesformand i FOSS, Niels B. Christiansen, koncernchef i Danfoss, og Benedikte Leroy, vicedirektør i Dell Computer.

 Demant løfter sløret for sin trådløse satsning

 William Demant afslutter året stærkt

 Demant-optakt: Nyt produkt og forventninger under luppen l

Mere fra MedWatch

Analyse: Vigtige rammevilkår hæmmer kliniske forsøg i Danmark

En mere gennemsigtig prissætning, bedre tid og øget adgang til rekruttering af patienter vil kunne styrke vilkårene for kliniske forsøg i Danmark, viser ny analyse. Analysen viser klare potentialer, lyder det fra erhvervsminister Simon Kollerup (S), der er på vej med en ny life science-strategi. 

Regeringens støtteparti ønsker også EU-agentur til Danmark

Radikale Venstre melder sig i koret med Venstre og industrien, som ønsker EU-agentur, der skal koordinere EU’s fremtidige sundhedsberedskab, til Danmark. Enhedslisten er heller ikke afvisende, men foretrækker dansk statslig vaccineproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier