MedWatch

Tidligere forhandlere vil have mio af William Demant

Den danske høreapperatskoncern William Demant bliver truet med retssager fra en række tidligere forhandlere i USA. Forhandlerne mener, at koncernen har stået i vejen for en earn-out-bonus.

Foto: William Demant Holding/ PR

Flere forhandlere, som har fået købt deres forretninger og klinikker af den danske høreapperatskoncern William Demant, er parate til at lægge sag an mod koncernen. Forhandlerne mener, at William Demant bevidst har spærret for vejen til en kontant bonus. Det skriver Børsen mandag.

En af forhandlerne er Bjørn Eriksen, som tilbage i 2013 solgte tre butikker til William Demant for 350.000 dollars forudbetalt. Derudover åbnede aftalen også op for en bonus på 150.000 dollars i en earn-out-aftale, som afhang af flere forskellige mål for salg mm.

Men de mål har reelt set ikke været inden for rækkevidde. Det mener forhandlerne i hvert fald. William Demant har afvist at besvare de tidligere forhandleres bonuskrav, men Bjørn Eriksen har dog mødtes med William Demants topchef Niels Jacobsen. Han afviser dog at kommentere yderligere på den videre proces, som skal overses af Søren Nielsen, som også er chef for Oticon.

"Vi prøver helt generelt at besvare alle sager, og når der er noget, der ikke er gået, som det skulle lokalt, rent administrativt, og vi bliver bekendt med det, så følger vi selvfølgelig op på det," siger Søren Nielsen.

Forsiden lige nu

Omstridt parallelimportør går konkurs

Parallelimportøren Europharma, der to gange i 2017 blev suspenderet af Lægemiddelstyrelsen, er gået konkurs. Selskabet har erkendt, at et varelager for 50 mio. kr. er usælgeligt.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier