MedWatch

Deutsche ser stort potentiale i GN-aktien

Storbanken Deutsche Bank ser den danske høreapparatproducent GN Store Nord i et ganske positivt lys og mener, at selskabet kommer til at blive den bedst præsterende af alle europæiske medicovirksomheder frem mod 2018.

Foto: GN Store Nord/PR

Nye høreapparater bliver ved med at øge markedsandelen for GN Resound, og der er også gode udsigter i selskabets forretningsdivision GN Netcom grundet stigende efterspørgsel for headsets.

Det vurderer den tyske storbank Deutsche Bank, der er det finanshus, der er mest positiv omkring GN Store Nord-aktien.

Banken har et kursmål på 215 kr. og anbefalingen "køb". Til sammenligning er gennemsnittet blandt 23 andre finanshuse på 152,40 kr. for aktien, der mandag lukkede i 118,70 kr., viser data fra Bloomberg.

"Vi mener, at GN er godt positioneret til at levere stærk vækst og til at outperforme alle euromedtech-selskaber frem mod 2018," skriver Deutsche Bank i en analyse.

"Resound fortsætter med at vinde markedsandele på grund af forbedret eksekvering og lancering af nye differentierede produkter fra en stærk produktportefølje. Netcom bør i stigende grad drage fordel af af vækstmulighederne i Unified Communication (UC), der øger efterspørgslen efter virksomhedens headset," skriver banken.

Deutsche Bank har GN Store Nord blandt selskabets favoritter inden for sektoren. Her ligger også blandt andet medicokoncernen Coloplast med et kursmål på 600 kr. og en købsanbefaling. Coloplast-aktien kostede mandag 522 kr.

Svensk hedgefond øger sats mod GN

Amerikansk storaktionær sælger GN-aktier

GN Resound skruer op for andelen hos amerikanske veteraner

Jefferies hæver anbefaling til GN Store Nord

GN-formand afviser slinger i valsen

Forsiden lige nu

Danmarks største venturefond: Sådan investerer vi i life science

Novo Seeds kaster hvert år hundredevis af millioner efter lovende unge startups og iværksættere inden for life science. Men hvad skal der til for at komme i fondens søgelys, hvordan foregår samarbejdet, og hvad er kriterierne for succes? Partner i fonden, Stephan Christgau, løfter her en del af sløret.

Fonde bag Novo og Leo afviser kritik af fondsmodel

Lundbeckfondens formand tager fejl på en række punkter i sin kritik af fondsejede virksomheder som Novo Nordisk og Leo Pharma. Det siger formændene for fondene bag de to medicinalselskaber til Inside Business.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier