MedWatch

GN-direktør: Forlig er win-win for begge parter

GN Resound-topchefen Anders Hedegaard kalder dagens forlig mellem GN og William Demant for en win-win, der betyder mere ro til at fokusere på virksomhedens drift.

Foto: GN Resound, PR

Det glæder GN Resounds administrerende direktør, Anders Hedegaard, at der er indgået et forlig vedrørende alle patenttvister mellem selskabet og William Demant Holding.

Det siger han i en e-mail til Ritzau Finans.

"Vi er naturligvis glade for, at GN Resound og William Demant er nået til et forlig, som gavner begge virksomheder. Det er noget mere frugtbart end at bruge tid i retssale og penge til advokater. Nu kan alle koncentrere sig 100 pct. om at udvikle intelligente produkter og servicere vores kunder til gavn for vores fortsatte vækst," siger Anders Hedegaard i e-mailen.

Forliget betyder, at alle patentsager både i Europa, inklusive Danmark, og i Nordamerika annulleres med øjeblikkelig virkning.

"Aftalen dækker en række patenter, som de to virksomheder hver især ejer, og vi har været i stand til at finde et fælles forlig til begge parters fordel - det er ren win-win," tilføjer Anders Hedegaard.

Høreapparatgiganter indgår forlig

Finanshus: Patentsager kan koste GN over halv milliard

GN-topchef: Irritation hos konkurrent er årsag til patentslagsmål

Forsiden lige nu

Dansk-stiftet biotekselskab tynget af massiv gæld

Dansk-stiftede Egalet, som har rykket sit hovedkvarter til USA og er børsnoteret på Nasdaq i New York, kæmper med en gæld, der er tre gange så høj som selskabets markedsværdi. Det viser en gennemgang foretaget af EP Vantage.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier