MedWatch

”Jamen, vi har i og for sig ikke så meget, vi har prøvet at skrive det hele, så hvis du læser den, så tror jeg sådan set, at det står der"

Som et af de eneste børsnoterede, danske selskaber kommer William Demant ikke med kvartalsregnskaber, men derimod med en periodemeddelelse, der nærmest er støvsuget for nøgletal. ”Det er så informationsfattigt, at det sætter en analytiker lidt på overarbejde," lyder det blandt andet fra Sydbank.

Foto: Nanna Kreutzmann

Man kan ikke klandre det danske høreapparatselskab William Demant for at være rundhåndet med informationerne om, hvordan det står til på Kongebakken, når omverdenen skal høre om selskabets præstationer i første og tredje kvartal.

Torsdag morgen sendte høreapparatselskabet en periodemeddelelse for tredje kvartal ud - og ulig de andre selskaber i C20 Cap-indekset har William Demant sædvanen tro valgt en model med en meddelelse nærmest støvsuget for tal frem for et kvartalsregnskab, som man ellers ser fra de fleste børsnoterede virksomheder. Kun i forbindelse med halvårs- og helårsregnskaber kommer selskabet med deciderede regnskabstal.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier