MedWatch

Boston Scientific sikrer sig milliardoption på israelsk selskab

Boston Scientific investerer yderligere i et israelsk selskab, som udvikler udstyr til udskiftning af hjerteklapper, og får samtidig mulighed for at opkøbe selskabet for et milliardbeløb på et senere tidspunkt.

Boston Scientific, Lotus Valve

Den amerikanske medicokoncern Boston Scientific øger nu sit fokus på og sine investeringer i det voksende område for udskiftning af hjerteklapper – et segment som flere store aktører som Medtronic, Edwards Lifesciences og Abbott også satser på.

Selskabet skriver i en pressemeddelelse, at man har ved med i en ny finansieringsrunde for det israelske selskab MValve Technologies, som man har spyttet penge i siden 2012. Selskabet udvikler en type udstyr, der skal bruges sammen med Bostons egen Lotus Valve.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier