MedWatch

SDTI mangler medfinansiering på tunge projekter

Syddansk Teknologisk innovation satser fortsat på de produkter, der har en hurtig vej til markedet, men savner også tungere projekter, der åbner muligheder for medfinansiering. 

Foto: Colourbox

Der har i flere år været debat om innovationsmiljøernes tilgang til valg af investeringsprojekter i takt med at de i stigende grad fravælger de langvarige og tunge projekter og i stedet fokuserer på de kortvarige og mindre kapitaltunge cases.

Den debat har imidlertid ikke fået Syddansk Teknologisk Innovation (SDTI) til at ændre strategi. Adm. direktør Bjarne Henning Jensen fortæller, at man fortsat fokuserer på de cases, som hurtigere vil kunne finde vej til markedet, såsom små medicoapparater, hvad han tidligere har kaldt ’dimse-dutter.’  For tiden er SDTI meget interesseret i den såkaldte home-care og selvdiagnosticeringsteknologi, som giver patienterne mulighed for selv at måle og overvåge deres sygdom i hjemmet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier