MedWatch

Svensk milliardkoncern fortsætter købelysten

Svenske Addtech, der blandt andet har forbindelser til Danmark, har for anden gang på kort tid styrket forretningen via et opkøb.

Foto: Colourbox

Den svenske, teknologiske handelskoncern Addtech har igen været på indkøb for at styrke life science-forretningen.

Selskabet har nemlig købt finske Fenno Medical, der blandt andet sælger medico- og laboratorieudtyr. Det skriver Life Science Sweden.

Finske Fenno Medical omsætter for omkring 20 mio. euro og har 35 ansatte. Med købet får Addtech dermed åbnet op for det finske marked, mens man styrker sin position i Norden yderligere. Der er ikke oplyst detaljer om, hvor meget handlen koster Addtech.

Det er blot en måned siden, det blev annonceret, at Addtech havde indgået en aftale om at købe alle aktier i den svenske medicokoncern Mediplast AB. Samtidig annoncerede selskabet, at man forbereder sig på en børsnotering af life science-forretningen på den svenske børs NASDAQ OMX Stockholm i første halvdel af 2016.

Addtech er allerede stærkt til stede i Danmark, hvor man er repræsenteret af selskaberne Holm & Halby, Triolab, BioNordika og Electra Box.

 Svensk konsolidering fører til børsnotering

 Sveriges ældste biotekselskab i gang med turnaround

 Svensk selskab tog chancen med immunterapi, før mange andre turde

 Svensk biotekselskab satser stort på transplantationer  

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier