MedWatch

B&O Medicom og Ascendis Pharma i samarbejde

Biotekselskabet Ascendis Pharma har via planerne om en kommende amerikansk børsnotering også afsløret et samarbejde med B&O Medicom.

B&O Medicom hovedkvarter Struer

Danske Ascendis Pharma står foran en børsnotering på den amerikanske Nasdaq-børs, og det har afstedkommet en mindre nyhed.

For i F-1-ansøgningen, man skal indsende til de amerikanske børsmyndigheder i forbindelse med en notering, har selskabet nemlig løftet sløret for, at man er i gang med et udviklingssamarbejde med B&O Medicom, der relaterer sig til biotekselskabets væksthormon.

"Derudover er vi ved at udvikle en pen i samarbejde med Bang & Olufsen Medicom til administration af Transcon hGH, der er designet til at være let at bruge i den pædiatriske population," står der således i dokumenterne.

Morten Nielsen, der er adm. direktør for B&O Medicom, bekræfter over for MedWatch, at samarbejdet er indgået, men ønsker med henvisning til strategiske fortrolighedshensyn ikke at kommentere yderligere.

Selskabet udvikler det medicinske udstyr, som leverer medicinen ind i patienten, eksempelvis insulinpenne og altså penne til væksthormoner, og har desuden over de senere år leveret en turn-around. I det senest tilgængelige regnskabsår, 2013, har man således formået at øge med 42 pct. til 98 mio. kr., og bundlinjen før skat med 62 pct. til 7 mio. kr.

Ascendis Pharma går på børsen i USA

Medicinalmastodont lancerer B&O Medicom-produkt

Succes fortsætter for jysk turn-around

Mystiske Mikkelsen modtager ikke mails

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier