MedWatch

Reapplix skifter ud i bestyrelsen

Det danske medicoselskab Reapplix, der udvikler særlige plastre til fodsår hos diabetikere, skifter ud i bestyrelsen. En partner i Seed Capital erstatter en anden.

Carsten Schou, partner i Seed Capital og tidligere forskningsdirektør i allergikoncernen ALK, træder ud af bestyrelsen i medicoselskabet Reapplix. Han erstattes af svenske Ulf Rosén, der for nylig tiltrådte som partner i Seed Capital. Det fremgår af en meddelelse fra Erhvers- og Selskabsstyrelsen CVR-register.

I forbindelse med Ulf Roséns entre, der samtidig medførte et step ned for Carsten Schou, fortalte Carsten Schou til MedWatch, at ’generationsskiftet’ var et udtryk for, at man i andre fonde havde set eksempler på, at et manglende, og løbende, generationsskifte havde gjort det vanskeligt at rejse penge til kommende fonde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier