MedWatch

Tocifret millioninvestering i diagnostik-selskab

Det århusianske diagnostik-selskab Brainreader får tilført et mindre, tocifret millionbeløb. Da størstedelen af millionerne kommer fra en helt ny investor, udvides aktionærkredsen samtidig i Brainreader, der har udviklet et produkt til diagnosticering af Alzheimers.

Foto: Colourbox

Iværksættervirksomheden Brainreader får tilført millioner fra Insero og innovationsmiljøet Syddansk Teknologisk Innovation. Det oplyser Insero i en pressemeddelelse. Det fremgår ikke af meddelelsen, hvor mange penge det drejer sig om, men over for MedWatch fortæller Insero, at der er tale om en samlet investering på 10,8 mio. kr., hvor af Insero bliver ny aktionær med en tilførsel på syv mio. kr. Insero ønsker ikke at oplyse, hvor stor en ejerandel investeringen på syv mio. kr. har givet.

”Vi ser ind i et stort og voksende internationalt marked. Der kommer flere og flere ældre, og det betyder, at flere vil blive ramt af Alzheimers. For dem er en tidlig diagnose essentiel for at få bedre behandling og dermed øge livskvaliteten, og her vil vores teknologi kunne spille en vigtig rolle i lægens udredning,” udtaler Daniel Langhoff, adm. direktør og medstifter af Brainreader i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Genmab-partner trækker sig fra samarbejde

Abbvie ønsker ikke længere at udvikle en fælles kræftkandidat med Genmab, men biotekselskabet skal stadig betale royalites af et eventuelt fremtidigt salg ved kommercialisering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier