MedWatch

Made for iPhone-høreapparat lanceres allerede i år

Det har været lidt af en offentlig hemmelighed i et stykke tid, og onsdag blev det så officielt. GN Resound lancerer Made for iPhone-høreapparat i mindre omfang allerede i indeværende år.

Foto: GN Resound/PR - Lars Viksmoen

GN Store Nords høreapparatdivision, GN Resound, lancerer det første høreapparat nogensinde, der er blåstemplet af den amerikanske teknologigigant Apple til den såkaldte Made for iPhone-serie.

Det fortæller selskabet i en fondsbørsmeddelelse onsdag formiddag, hvor GN Resound også præsenterer produktet ved EUHA-høreapparatmessen i Nürnberg.

Allerede ved sidste års EUHA-messe, der dengang blev afholdt i Frankfurt, præsenterede GN Resound en prototype på produktet, som blandt andet kunne streame musik direkte fra en iPhone til høreapparatet uden brug af enstreaming-boks.

Høreapparatet får navnet ReSound Linx. Apparatet lanceres i mindre omfang senere i år fulgt af en global lancering i løbet af første kvartal næste år. GN's mærke Beltone vil lancere et tilsvarende produkt - Beltone First - på sammemåde, oplyser GN.

"Vi er naturligvis meget glade for det her. Det har været en hård rejse, men nu er vi nået frem," siger Lars Viksmoen, administrerende direktør for GN Resound, i forbindelse med præsentationen af produktet ved EUHA-messen i Nürnberg.

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier