MedWatch

Abena: Væksten er det vigtigste

Bestyrelsesformand og medejer Preben Terp-Nielsen erkender, at væksten i det netop overståede regnskabsår ikke blev som ventet i forhold til Abenas ambitiøse mål. Men heftige investeringer skal sikre, at målet alligevel nås på sigt.

Foto: Anders Brohus

Preben Terp-Nielsen har fokus rettet mod udlandet. Mod at blive en global virksomhed. Derfor har bestyrelsesformanden og medejeren af milliardkoncernen Abena ansat en ny direktør ude fra med international erfaring, og derfor har selskabet lanceret en række nye koncepter. Og det er da også her, han vælger at fokusere, da MedWatch snakker med ham om det overståede, skæve, regnskabsår.

"Vores strategi om at blive mere globale er forløbet godt i det overståede regnskabsår. Vi får mere og mere fodfæste ude omkring, vi etablerer os i flere og flere lande. Det giver os en bedre og sikrere markedsposition som healthcare-virksomhed i de lande. Det at få fodfæste i landene betyder, at vi er tættere på, bedre kan følge med i den lokale udvikling og dermed bedre reagere. Det er en af de ting, der er lykkedes," siger han og tilføjer:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier