MedWatch

Dansk diagnostikselskab modtager millionbevilling

Det danske diagnostikselskab ViroGates har modtaget en bevilling på 3 mio. kr. fra Markedsmodningsfonden. Pengene skal bruges på både eksisterende og nye hospitalssamarbejder.

Foto: Colourbox

Det danske medicoselskab ViroGates, som udvikler diagnoseudstyr til brug på bl.a. hospitaler, har netop modtaget en bevilling på 3 mio. kr. fra Markedsmodningsfonden. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Pengene skal bruges til at udbygge selskabets nuværende samarbejde med Hvidovre Hospital, på at videreudvikle selskabets teknologiplatform, suPARnostic, og på at analysere de økonomiske og sundhedsmæssige fordele ved den kliniske brug af udstyret på hospitalet. Herudover vil man også sikre, at platformen tages i brug på endnu et dansk, samt et belgisk, hospital, skriver ViroGates.

”Vi er meget tilfredse og stolte over at modtage bevillingen fra Markedsmodningsfonden. Kun få ansøgere udvælges, og ansøgningerne evalueres både på deres videnskabelige og kommercielle potentiale,” siger Jakob Knudsen, adm. direktør for ViroGates, og tilføjer:

”Det her viser, at suPARnostic-produktlinjen er højst innovativ i dens evne til at hjælpe klinisk personale til ikke bare at forbedre kliniske resultater, men også til at nedbringe omkostningerne til sundhedspleje i forhold til indlæggelser og genindlæggelser.”

Markedsmodningsfonden får virksomheders nye produkter hurtigere på markedet og gør det lettere for offentlige institutioner at efterspørge innovative løsninger. Der er afsat 135 mio. kr. årligt til Markedsmodningsfonden i perioden fra 2013 til og med 2015.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier