MedWatch

Dako-chef avancerer i amerikansk gigant

En opsplitning af den amerikanske medicogigant, der i sin tid købte danske Dako, har ført til, at Dako-topchefen Lars Holmkvist er rykket op i hierarkiet.

Foto: Dako/PR

Svenske Lars Holmkvist, der stod i spidsen for danske Dako, da det blev opkøbt af medicokoncernen Agilent for 12,8 mia. kr., rykker nu opad i ledelseshierarkiet hos den amerikanske gigant.

Det sker som følge af, at Agilent er blevet splittet op i to separate, børsnoterede virksomheder. Det ene fokuserer på biovidenskab og diagnostik og bevarer Agilent-navnet, mens det andet fokuserer på elektronisk måling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier