MedWatch

Dako-chef avancerer i amerikansk gigant

En opsplitning af den amerikanske medicogigant, der i sin tid købte danske Dako, har ført til, at Dako-topchefen Lars Holmkvist er rykket op i hierarkiet.

Foto: Dako/PR

Svenske Lars Holmkvist, der stod i spidsen for danske Dako, da det blev opkøbt af medicokoncernen Agilent for 12,8 mia. kr., rykker nu opad i ledelseshierarkiet hos den amerikanske gigant.

Det sker som følge af, at Agilent er blevet splittet op i to separate, børsnoterede virksomheder. Det ene fokuserer på biovidenskab og diagnostik og bevarer Agilent-navnet, mens det andet fokuserer på elektronisk måling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier